IEKC Lichtenvoorde | Deelnemers IEKC
15738
page-template-default,page,page-id-15738,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Deelnemers IEKC

Paraat Scholen

Paraatscholen heeft samen met De Onderwijsspecialisten het initiatief genomen om een IEKC in te gaan richten. Met deze samenwerking willen we meer geïntegreerd onderwijs in Oost Gelre vorm gaan geven en daarmee een signaal naar de toekomst geven. SAMEN zijn we sterk, samen bereiken we meer!

Informatie over de deelnemende scholen vind u hier onder. Door op de verschillende logo’s te klikken komt u op de websites terecht.

De Jozefschool wil graag werk maken van Passend Onderwijs. De kracht van het “samen optrekken” wordt gevoeld en de uitspraak “it takes a village to raise a child” past helemaal bij het team.

Op de Pastoor van Arsschool wordt al een tijd nagedacht over de her-inrichting van het onderwijs. Het deelnemen aan dit initiatief kan wel eens een stroomversnelling opleveren.

Op de St. Ludgerusschool is men gespecialiseerd in het inspelen op de “hulpvraag”  van ieder kind. Het IEKC biedt veel kansen om nog meer in te spelen op de behoeftes van elk kind.

Stichting de Achthoek

De Achthoek

Stichting de Achthoek is de aanbieder van het peuterspeelzaalwerk in de gemeente Oost Gelre. Daarnaast bieden we kinderopvang (0-4) in Bredeschool de Kei in Lichtenvoorde en Buitenschoolse Opvang in de basisschool van Vragender.
De Achthoek gaat in het IEKC een aanbod doen voor kinderen van 0-4 en BSO. We zien uit naar de samenwerking binnen het IEKC, samen met onze partners, want samen geven we onze kinderen een goede start.

 

 

Onderwijsspecialisten

Hamalandschool

Villa Kakelbont onderdeel van Zozijn

De stichting Sotog