IEKC Lichtenvoorde | locatie
15576
page-template-default,page,page-id-15576,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

locatie

Laatste nieuws

Verslagen inspraakavonden zijn toegevoegd onder het tabblad “Locatie”.

Op deze pagina treft u informatie aan over de locatie van het in te richten IEKC. De gemeente Oost Gelre heeft, na een uitgebreide locatiestudie, in januari 2017 het perceel van de huidige St. Ludgerusschool (speciaal basisonderwijs) aangewezen als voorkeurslocatie. De bewoners uit de omgeving van dit pand aan de Varsseveldseweg 47 in Lichtenvoorde zijn uitgenodigd om mee te denken met de inrichting van dit gebied. In een aantal inspraakavonden en werksessies met een zgn. “beginspraak-groep” is gewerkt aan een visie hierop. De verslagen van deze sessies treft u op deze pagina aan.

 

Tijdpad

In de nazomer van 2017 zijn  de eerste resultaten gepresenteerd van dit onderzoek. Op 21 december 2017 is er middels een inloopavond voor de buurt en overige belangstellenden een vlekkenplan getoond. Er was tevens gelegenheid om vragen te stellen. De route in de besluitvorming kunt u vinden onder het tabblad “nieuws” of door op de link te klikken.

 

Logboek

Van de inspraakavonden is een logboek bijgehouden . Dit is in te zien door op Logboek IEKC buurt te klikken.